Joris, oud-cursist beginnerscursus

Ik heb Martijn nu ongeveer een jaar geleden leren kennen. Zijn stijl van fotograferen, model en landschap sprak me bijzonder aan.
Toen Martijn aankondigde een fotocursus te gaan verzorgen heb ik me geen moment bedacht en heb me ingeschreven.
In een kleine, huiselijk setting praat Martijn vol passie over zijn liefhebberij, de fotografie.  Onder het motto, ik laat je alles zien wat ik weet, neemt hij je mee
in de technische kant van de fotografie , compositie en licht. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, veel vragen is veel leren!
Met een praktijk middag is de cursus afgesloten, niets is leuker dan het geleerde direct in de praktijk te brengen.
Kortom ik kan de cursus van Martijn aan iedereen aanbevelen. De beginner die  zijn eerste stappen in de digitale fotografie neemt, maar ook de meer gevorderde fotograaf die zijn kennis wil uitbreiden.
Martijn zorgt er voor dat je aan het eind van de cursus kennis en inspiratie hebt opgedaan waar je prima mee verder kan!Michel, oud-cursist beginnerscursus

In februari 2013 heb ik een beginnerscursus gevolgd bij "Terra Graphic", gegeven door Martijn.
Ondanks dat ik al aardig wat wist (dacht ik) heb ik tijdens de cursus veel nieuwe termen, camerastanden en manieren van fotograferen geleerd.
In een gezellige huiselijke sfeer worden alle foto's van de cursisten onderling besproken en kan er van elkaar geleerd worden.
Tijdens het bespreken van de foto's worden ook tricks, tips en/of locaties van en door de cursisten met elkaar gedeeld, waarbij Martijn altijd onderbouwing en/of uitleg geeft.
Al met al heb ik tijdens de cursus veel geleerd en heb ik het enorm naar mijn zin gehad.
Door vrienden krijg ik vaak te horen dat de foto's na de cursus beter van onderwerp, belichting of compositie zijn als ervoor.
Zodra mijn rooster het toe laat om een vervolgcursus te volgen ben ik zeker weer van de partij.


Nienke, oud-cursist beginnerscursus

Ik heb Martijn leren kennen als een serieuze fotograaf die je veel leert tijdens de workshops. Hij behandelt alle vragen en helpt je echt verder met fotograferen.
Hij heeft veel geduld en weet sfeer te brengen in de cursus.
De ideale cursus als je graag meer wilt weten over fotograferen, technieken en hoe je de camera kunt gebruiken!


Jan, oud-cursist beginnerscursus en workshop landschapsfotografie

Via via was ik op Martijn's site terecht gekomen en bij het zien van zijn foto's dacht ik: "dit wil ik ook maar dit kan ik nog lang niet". De beginnerscursus was helemaal naar mijn zin; de sfeer was plezierig informeel en ik heb er veel geleerd.
Zowel de techniek maar vooral ook de artisticiteit van het fotograferen is voor mij een heel stuk duidelijker geworden. Met groot enthousiasme bracht Martijn zijn passie voor de fotografie op me over.
Ik heb direct de landschapsdag ook gedaan en dat was in combinatie met de beginnerscursus goed te doen. Op een steenkoude dag hebben we in de buitenlucht vele tips en trics aangereikt gekregen om mooie buitenfoto's te maken en vooral om goed op te letten wat mooi is om op de foto te zetten. Om te kijken naar het licht en daar je voordeel mee te doen. Eigenlijk heel simpel: probeer in te zien wat de natuur je cadeau geeft!
Mijn conclusie: de heer den Breejen heeft prima duidelijk gemaakt waar het bij hem in de fotografie om draait en daar hoop ik in de toekomst nog veel profijt van te hebben. Dank je wel Martijn!